Versieren? Wat als ik verlegen ben?

Je wilt graag een vrouw versieren of verleiden, maar je weet van jezelf dat je verlegen bent. Heb jij dit al eens ervaren? Of misschien is dit één van de obstakels waar jij normaal voor jezelf tegenaan loopt? Wij kunnen je proberen hierbij te helpen?

Versieren is niet moeilijk

Wanneer je een leuke vrouw ziet heb je soms het idee dat je moet twijfelen? Maar waarom zou je twijfelen? Laten we eens bij het begin beginnen. Als je een leuke vrouw ziet krijg je vaak eerst het gevoel van wat moet zo’n knappe vrouw met mij? Natuurlijk geen enkel probleem, maar probeer eens wat positiever voor jezelf te zijn.

Denk als eerste van “Wat moet die knappe vrouw met deze knappe kerel” , dat is natuurlijk al een heel andere benadering van het principe versieren. Door er positief in te staan, ervaar je vaak ook de kracht en positiviteit om een paar stappen verder te gaan.

Zelfvertrouwen

Wees niet bang om afgewezen te worden. Vaak is het zo dat wanneer je een vorm van dit gevoel hebt dat je dit ook overbrengt op de vrouw die je leuk vindt. Dat je verlegen hebt, heeft natuurlijk niks te maken met je zelfvertrouwen. Vaak weet jij wel als man wat je van een vrouw wilt. Daardoor is het niet moeilijk om hier positief in te staan. Laat je niet van je zelfvertrouwen afbrengen want hierdoor kun je weer in het patroon van verlegenheid vallen. Voor een leuke date of geile seksdate heb je dit helemaal niet nodig.

Je uitstraling is de truc

Jouw eigen uitstraling is van groot belang om, net als zorgvuldig te werk gaan. Voorkom ongemakkelijke dates door jezelf te blijven en gezonde zenuwen zijn goed, maar het is ook maar een date. Blijf positief denken, dan moet je verlegenheid zeker voor 90% verminderd zijn.

Snel een geile date?