Onvergetelijk! Je eerste date of seksdate

Onvergetelijk! Je eerste date

Je eerste date of seksdate moet een geweldige ervaring zijn. Je hebt maar mooi een eerste date geregeld met die hele leuke vrouw van een datingsite waarop jij je hebt geregistreerd. Je leeft er dagen naar toe en uiteindelijk komt de dag dat alles zover is en dat het gaat gebeuren. Stipt op tijd gaat de deurbel en daar staat je date of seksdate voor je deur. Gespannen doe jij open en laat haar binnen. Je wilt absoluut niet het risico lopen dat je iets verknalt of haar een saaie date bezorgd. En dus besluit je voor jezelf dat je het vooral voorzichtig aan gaat pakken en rustig afwacht wat er gebeuren gaat.

Hoe mislukt je eerste date of seksdate

Wist jij dat een date op deze manier benaderen, juist meer kans bied op het mislukken er van? Voorzichtigheid en te rustige benadering zorgen er namelijk voor dat je zelf onbedoeld spanningen naar buiten brengt. Als je echt als jezelf wilt overkomen op een eerste date is dit absoluut niet wat je wilt. Probeer daarom iets te vinden waar jullie beide in kunnen ontspannen zonder dat er onbedoelde negatieve spanningen naar buiten kunnen komen. Op die manier vergroot je alleen maar de kans op een onvergetelijke date met haar.

Wanneer slaagt een eerste date of seksdate

Blijf bij een date vooral jezelf en probeer bij het open doen van de deur gelijk een eerste positieve indruk achter te laten. Wees spontaan en vrolijk en vergeet ook niet spontaan haar jas aan te nemen. Stel haar op haar gemak, maar begin niet gelijk met de vrouw te verleiden. Bied daar wat drinken aan en begin gelijk een gezellige babbel. Door een vrolijk en spontane babbel aan te gaan leer je elkaar sneller kennen waardoor vervolg stappen veel makkelijker worden om te maken.

Leuk sexspeelgoed nodig voor een sexdate? Klik hier!