Seksbuddy.nl Review – Kosten en Mogelijkheden

Seksbuddy Review

In deze review lichten we Seksbuddy.nl uit, een populaire datingsite is seksbuddy. Deze site is bedoelt voor mensen die veelal opzoek zijn naar seksdating. Niet alleen seksdating staat hier in een hoog vaandel, maar ook de one night stands komen zeker aan bod. Iemand voor een vaste of serieuze relatie zul je niet snel vinden. De naam zegt het al, het zoeken naar een buddy voor seks. Je vindt hier dus vooral mensen die seks willen zonder gezeur of gezeik.

Registreren op Seksbuddy

Het registreren op deze datingsite is zeer makkelijk. Wanneer je een account hebt aangemaakt, wordt je gelijk ingelogd naar de website. Wat een beetje raar overkomt is dat je binnen het eerste half uur al berichtjes ontvangt van mannen of vrouwen die in jou geïnteresseerd zijn. Registratie is daar in tegen wel snel en gemakkelijk.

Profiel bewerken Seksbuddy

Wanneer je bent ingeschreven is het ook mogelijk om je profiel te bewerken. Doordat het overzichtelijk wordt getoond is het vrij eenvoudig om je profiel op een snelle en makkelijke manier aan te passen. Profielen op de site worden handmatig gecontroleerd, enkel is dit niet het geval wanneer jij je profiel bewerkt. Dit is ook een min punt want een bewerking is altijd direct zichtbaar.

Kosten Seksbuddy

Vanaf €1,30,- tot €200,- zijn er creditpakketten verkrijgbaar. Je kunt dus al voor €1.30, een bericht versturen doormiddel van een betalen per telefoon. Letop wanneer u dit doet is het al snel verslavend om een bericht te versturen waardoor de kosten hoog op kunnen lopen. Hoe groter het pakket, des te goedkoper de credits zullen zijn. Het fijne hieraan is dat je per bericht betaald en dus zelf op ieder moment ook weer kunt stoppen. Wel een gerustgevende gedachte in een tijd waar steeds meer datingsites op langlopende abonnementen overgaan.

Zoekfuncties Seksbuddy

Op Seksbuddy is de zoekfunctie beperkt waardoor je niet echt specifiek kunt zoeken. Zo is het niet mogelijk om op provincie te zoeken waardoor je niet echt naar een seksdate gericht bij jou in de buurt kunt zoeken.

Conclusie Seksbuddy

Een goede datingsite zonder kleine letters. Voor het zoeken naar een geile seksdate volstaat de site prima. Ben je opzoek naar een serieuze date raden wij u aan om verder te zoeken.

Bezoek de website