Quickmatch.nl Review – Kosten en Mogelijkheden

Quickmatch.nl Review

In deze review lichten we Quickmatch.nl uit, een datingsite die zich richt op een snelle date! Er zijn rond de 20.000 actieve leden, waar er doorgaans op elk moment van de dag enkele honderden tot enkele duizenden van online zijn. Altijd wel iemand in de buurt om online mee te chatten en in te spelen op een snelle date!

Registreren op Quickmatch.nl

Eenmaal op de datingsite aangekomen is het registreren zeer gemakkelijk. Na het kiezen van een gebruikersnaam, het invullen van je e-mailadres en het kiezen van een wachtwoord, klik je op ‘Registreren’. Hierna ben je ingeschreven en kun je direct een kijkje nemen tussen de profielen op de website en van de mogelijkheden gebruik maken.
Veel van de functies, zoals de zoekfunctie en het bekijken van leden, zijn gratis en kun je dus gewoon gebruiken. Op het moment dat je ook daadwerkelijk contact wilt heb je credits nodig. Na registratie krijg je echter direct drie gratis credits cadeau. Je kunt dus ook nog eens op je gemak een aantal berichten uitwisselen, zodat je er zeker van bent dat dit dé datingsite is voor jou.

Profiel bewerken Quickmatch

Na het inschrijven kun je in de navigatiebalk eenvoudig je profiel bewerken. Bij ‘over mij’ vul je een leuk verhaal over jezelf in. Liefst kort maar krachtig, zodat er ook nog iets te vertellen valt. Bij ‘over jou’ vul je beknopt in waar je naar op zoek bent en wat belangrijk is voor jou in je online dating avontuur.

Kosten Quickmatch

Vanaf €5,- tot €200,- zijn er creditpakketten verkrijgbaar. Hoe groter het pakket, des te goedkoper de credits zullen zijn. Het fijne hieraan is dat je per bericht betaald en dus zelf op ieder moment ook weer kunt stoppen. Wel een gerustgevende gedachte in een tijd waar steeds meer datingsites op langlopende abonnementen overgaan.

Zoekfuncties Quickmatch

De zoekfuncties op Quickmatch zijn zeer uitgebreid en je kunt dan ook specifiek zoeken op wat voor jou belangrijk is. Iemand die in de buurt woont, een bepaald uiterlijk.. Je kunt het allemaal instellen via de zoekfilters. Uiteraard kun je ook iets breder zoeken, wanneer je vooral benieuwd bent naar wat je zoal tegenkomt. Wanneer je heel specifiek zoekt zul je ook minder mensen tegenkomen uiteraard.

Conclusie Quickmatch

Een goede datingsite zonder kleine letters. Gewoon lekker snel daten zonder poespas en een snel inschrijftraject zonder nog eens overbodig tijd kwijt te zijn aan een persoonlijkheidsonderzoek. Al met al een straight-forward/recht door zee datingsite waar je je geluk zeker eens zou moeten beproeven.

Bezoek de website