Ondeugende.date Review – Kosten en Mogelijkheden

Ondeugende date Review

In deze review lichten we Ondeugende date uit, een datingsite die zich richt op het afspreken van een leuke date! Er zijn rond de 45.000 actieve leden, waar meerdere leden dagelijks van online zijn. Iedere dag komen er steeds weer nieuwe leden bij waardoor er altijd wel iemand in de buurt om online mee te chatten. Hierdoor is er meer kans op een snelle date!

Registreren op Ondeugende.date

Het registreren op deze datingsite is zeer makkelijk. Nadat je alle velden volledig hebt ingevuld, klik je op ‘Account Aanmaken’. Vervolgens ontvang je een email om je account te verifiëren. Wanneer je hier op hebt geklikt, ben je ingeschreven en kun je direct een kijkje nemen tussen de profielen op de website en van de mogelijkheden gebruik maken.
De site heeft veel functies, zoals de zoekfunctie en het bekijken van leden, zijn gratis en kun je dus gewoon gebruiken. Je krijgt bij het activeren van je registratie al een aantal credits cadeau zodat je snel bezig kunt om je eerste contacten te leggen. Je kunt dus ook nog eens op je gemak een aantal berichten uitwisselen, zodat je er zeker van bent dat dit dé datingsite is voor jou.
Ondeugende Date

Profiel bewerken Ondeugende Date

Na het inschrijven kun je in de navigatiebalk eenvoudig je profiel bewerken. Door je profiel compleet te maken, liefst kort maar krachtig, vergroot je voor jezelf de kans om gevonden te worden door medegebruikers. Dit is natuurlijk belangrijk voor jou in je online dating avontuur.

Kosten Ondeugende date

Vanaf €5,- tot €480,- zijn er creditpakketten verkrijgbaar. Hoe groter het pakket, des te goedkoper de credits zullen zijn. Het fijne hieraan is dat je per bericht betaald en dus zelf op ieder moment ook weer kunt stoppen. Wel een gerustgevende gedachte in een tijd waar steeds meer datingsites op langlopende abonnementen overgaan. Je houd daarom je uitgavenpatroon zelf in de hand.

Zoekfuncties Ondeugende Date

De zoekfuncties op Ondeugende Date zijn zeer uitgebreid waardoor je zeer specifiek kunt zoeken. Iemand die in de buurt woont, een bepaald uiterlijk.. Je kunt het allemaal instellen via de zoekfilters. Wanneer je heel specifiek zoekt zul je ook minder mensen tegenkomen uiteraard. Enkel kom je door specifiek zoeken wel weer mensen tegen die vaak beter bij je passen.

Conclusie Ondeugende date

Een goede datingsite zonder kleine letters. Een snel inschrijftraject zonder nog eens overbodig tijd kwijt te zijn aan een persoonlijkheidsonderzoek. Al met al een straight-forward/recht door zee datingsite waar je je geluk zeker eens zou moeten beproeven. Je ervaringen met deze geweldige dating site kun je in de reacties achterlaten.

Bezoek de website