Een tweede date afspreken hoe doe ik dat?

Hoe spreek ik een tweede date af?

Wanneer je over het afspreken van een tweede date denkt, is eigenlijk een positief teken. Je hebt namelijk al een lekkere date gehad waar jij je enorm prettig hebt gevoeld. Soms is het zo dat jij je toch onzeker voelt omdat je een gevoel hebt wat je niet kent. Gevoel bij een persoon is vaak niet te sturen. Daarom zegt men vaak dat je het beste gewoon je gevoel moet volgen. Waar een eerste date vaak spannend is, is een volgende date vaak meer ontspannend. Zeker wanneer je iemand graag mag, is het belangrijk dat je je eerste date goed hebt afgesloten.

Hoe sluit ik mijn eerste date het beste af?

Het moment dat je op een eerste date begint te denken dat je nog een keer wilt afspreken, is het belangrijk om de eerste date goed af te sluiten. Daarom is het belangrijk dat jij voor jezelf goed aanvoelt of je zeker nog een date met dit persoon wilt hebben. Op het moment dat je hier voor jezelf uit bent, moet je ook echt wel voor actie kiezen. Je moet ervoor zorgen dat de andere zich prettig bij je voelt. Ook is het belangrijk dat je de intentie uitspreekt om nog een keer af te spreken. Wanneer jullie allebei hetzelfde voelen zal het afspreken voor nog een keer geen enkel probleem opleveren.

Wanneer een tweede date?

Spreek alleen nog een keer af als jullie je daar allebei lekker bij voelen. Je kunt met elkaar afspreken of de volgende date een seksdate moet zijn. Of misschien willen jullie het rustig aan doen. Ook kun je een tweede date gebruiken om elkaars verlangens in bed te spreken. Dit betekend niet dat je gelijk met elkaar naar bed moet gaan maar dat je gewoon kunt bespreken wat iemand lekker vindt. Dus met praten kun je vaak net zoveel bereiken. Zorg ervoor dat je vooral niks forceert want dit maakt vaak veel meer kapot. Je wilt toch vaker met elkaar kunnen daten?

Tijd van afspreken

Op het moment dat jij of het andere persoon niet duidelijk is of je nog meer dates wilt is het belangrijk om de 3 dagen regel toe te passen. Deze regel zegt dat je het best na 3 dagen van geen contact, contact met elkaar kunt opnemen om te kijken of er nog een tweede date mogelijk is. Wanneer je als man er voor jezelf uit bent dat haar nog een keer wilt zien, dan zou je een vrouw kunnen proberen te verleiden. Zorg er wel voor dat je dit respectvol doet. Wanneer je een nee krijgt, dring niet aan en respecteer haar keuze.

Meer online dating sites bezoeken? Kijk snel op Adultsexpagina.nl