Een affaire kan gevolgen hebben voor je relatie!

Gevolgen van een affaire

Wanneer je een relatie hebt kost dit veel tijd. Deze tijd zijn momenten van aandacht en emotionele betrokkenheid. Op het moment dat je een affaire hebt met een getrouwde man of vrouw, kun je veel problemen krijgen. Hierdoor zal het je nog meer tijd en emotie gaan kosten. Dit komt omdat er dan nog iemand is betrokken bij het geheel. Vaak is het zo dat de andere persoon geen tijd en aandacht heeft om jou in alle gemakken en lusten te voorzien. Wanneer je ervoor kiest om een affaire aan te gaan met een getrouwde man of vrouw kan dit gevolgen hebben voor je huidige relatie en of huwelijk. Vaak probeer je elkaar te verleiden.

Ongewilde gevoelens

Op het moment dat je spreekt over een affaire, is het vaak zo dat er ongewilde gevoelens in het spel zijn. Je bent de ander een keer tegengekomen en ongewild sloeg de vonk van liefde spontaan over. Wanneer je allebei die vonk voelt en ondanks dat toch getrouwd of in een relatie zit kan je voor je gevoel in een rollercoaster terecht komen. Dingen gebeuren vaak in het geheim, dingen zoals een date of misschien wel een stapje verder en ook een seksdate. Door de aantrekkingskracht krijg je het niet meer voor elkaar om elkaar met rust te laten. Hierdoor raak je verzeilt in een affaire.

Veroordeling

Iets wat je eigenlijk helemaal niet wilt is dat je affaire bekent wordt. Wanneer dit wel gebeurt kun je vaak rekenen op een boel kritiek en commentaar. Mensen zijn het vaak niet eens met je keuze en ook de hele buurt heeft vaak zijn of haar zegje klaar. Raak hierdoor niet in de war, maar ga er vanuit dat je huidige relatie of huwelijk over en uit is. Dit is het gevolg van het hebben van een affaire.

Zoek jij ook sekscontacten?