Hoe regel je een date als transgender?

Een date vinden online is tegenwoordig niet zo moeilijk meer. Diverse datingsites helpen je graag. Maar wat als je als transgender op zoek bent naar een date? Ook dan zijn er best mogelijkheden!

Een datingsite vinden

In Nederland kennen we heel veel datingsites waarbij je een oproepje kunt plaatsen voor een leuke vriend of vriendin. In de soort websites zit een grote diversiteit. Zo zijn er sites voor hetero mannen en vrouwen, lesbiennes, homoseksuele mannen en stellen. Maar ook als je van wat extremere seks houdt of juist op zoek bent naar een serieuze relatie, kun je volop terecht op het internet. Wanneer je een account aan maakt word je gevraagd een geslacht op te geven en juist hier knelt de schoen bij transgenders.

In de praktijk kan je een man zijn, maar van binnen voel je jezelf vrouw. Of je bent in het bezit van alle vrouwelijke onderdelen, maar voelt je meer een man. Wat vink je dan aan? En hoe vind je dan een goede date? Je zult waarschijnlijk te maken krijgen met veel vooroordelen en soms nare reacties. Vooral het vinden van een date voor een serieuze relatie is dan een moeilijk karwei. Het overgrote deel van de mensen die reageren op een transgender hebben een seksueel motief. Ze vinden het spannend en zijn nieuwsgierig. Misschien zit je als transgender hier wel helemaal niet op te wachten, maar wat doe je dan wel?

Datingsites voor transgenders

In Nederland zijn er ook echt datingsites te vinden voor transgenders. Wellicht heb je even moeten zoeken, dus helpen we je een handje op weg. Op deze datingsites kun je gewoon jezelf zijn en weet je ook dat de kans op het vinden van de juiste date is een stuk groter word.

Pepper

De datingsite Pepper bestaat al heel erg lang en sinds kort hebben zij zich ook open gesteld voor transgenders. De website valt op omdat je bij het aanmaken van een account geen lange profielteksten hoeft neer te zetten, maar men vraagt om wat leuke foto’s. Door middel van deze foto’s kun jij heel snel tonen wie je bent en dus ideaal voor de transgender. De redenen dat men zich aanmeld bij Pepper lopen erg uit een. Zo zijn er leden die op zoek zijn naar een seksdate, een seksrelatie, maar ook voor een serieuze relatie kun je bij Pepper terecht. Pepper is een van de grootste datingsites van Nederland, dus de kans dat je een leuke date gaat vinden is behoorlijk groot.

Parship

Een hele lange tijd stond Parship bekend als datingsite voor hoger opgeleiden, maar die tijd is eigenlijk wel voorbij. De site kent momenteel leden van alle lagen van de bevolking, echter ondanks dat is het serieuze karakter van de website wel behouden gebleven. Bij aanmelding word je gevraagd een persoonlijkheidstest in te vullen. Deze test zorgt er voor dat men je kan matchen met iemand die zeer goed bij je past. Juist voor transgenders, op zoek naar een serieuze date, is dit een uitkomst!

Daten via internet

Transgender dating via internet is echt een uitkomst. Door de anonimiteit die je achter de computer kunt aannemen is het makkelijker om er open over te zijn wie je bent en wat je voorkeuren zijn. Wanneer iemand vervelend tegen je doet kun je die persoon snel en simpel blokkeren en op zoek gaan naar een nieuwe date. Op deze manier verdoe je geen tijd aan dates die toch niet serieus zijn. Ga dus gerust eens op zoek naar een leuke date via internet en wie weet vind jij wel de liefde van je leven!

Overige datingsites